27 Aralık 2012 Perşembe

Yerel Medya, Mehmet'in Gezegeni'nde!

Yerel Medya, Mehmet'in Gezegeni'nde!
Her hafta birbirinden ünlü sanatçıları ağırlayan Mehmet’in Gezegeni, yerel TV ve radyoların ortak yayınlarıyla geniş kitlelere ulaşmaya devam ediyor...

Türkiye’de ilk kez yapılan bir uygulama olan ortak yayın ile adeta tüm Türkiye’ye ulaşılıyor. Yerel radyolar ve yerel televizyonlar kendi yayınlarını keserek "Mehmet’in Gezegeni" isimli programı kendi ekranlarında izleyicilerine aktarıyor.

Mehmet’in Gezegeni’nin geçtiğimiz Haziran ayında 20 yerel televizyon ve 25 yerel radyonun katılımıyla başladığı ortak yayınları gün geçtikçe de büyüyor. 23 Haziran’da start alan ve her geçen gün başka bir yayıncı kuruluşun bu ortak yayına dahil olmasıyla birlikte KralPOP Radyo, KralPOP TV ile bugün 80 yerel televizyon ve 90 yerel radyodan ortak yayınlar gerçekleştirmektedir...

Yerel radyolar ve yerel televizyonlarla yapılan ortak yayınlarda yayıncı kuruluşlardan Türkiye’nin dört bir yanından gelen sorularda Mehmet’in Gezegeni programında sanatçılarla buluşturuluyor. Her hafta yerel radyolardan ve yerel televizyonlardan gelen sorular bu programda sanatçılar tarafından cevaplanıyor. Bugüne kadar 67 farklı yerel televizyon ve 85 farklı yerel radyonun sorularının yayınlandığı Mehmet’in Gezegeni’nde hemen hemen bütün sorularda cevaplarını buldu.

Her hafta gerçekleşen ortak yayınlarda yerel televizyon ve yerel radyolar Mehmet’in Gezegeni’nin birbirinden değerli konuklarını ekranlarında izleyicileriyle buluşturuyor.. Murat Boz, Hadise, Demet Akalın, Deniz Seki, Gülşen, Ajda Pekkan, Orhan Gencebay gibi bir çok sanatçının konuk olduğu Mehmet’in Gezegeni, kendi şehrinin en saygın yerel yayın kuruluşlarıyla birlikte ortak yayınlarla ekranlara gelmeye devam ediyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder